Amber Heard in Elon Musk: Bosta končno našla srečo v ljubezni?

8. 5. 2017 | Vir: Nova
Deli
Amber Heard in Elon Musk: Bosta končno  našla srečo v ljubezni? (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka Amber Heard in nesramno bogati poslovnež Elon Musk sta na družabnih omrežjih posredno potrdila, da sta v razmerju. Ob tem se nekateri sprašujejo, kolikšne možnosti za 'preživetje' ima pravzaprav njuna ljubezen.

S fotografijo, ki je nastala med skupno večerjo v Avstraliji in ki sta jo objavila na svojih uradnih profilih na Instagramu, sta ameriška igralka Amber Heard in v Južni Afriki rojeni kanadsko-ameriški poslovnež Elon Musk še podžgala šušljanja, da se med njima nekaj plete.

Na fotografiji ima 45-letni magnat, čigar premoženje ocenjujejo na 14 milijard dolarjev, na licu odtis šminke od poljuba, ki mu ga je 'pritisnila' 31-letna hollywoodska zvezdnica, ki sedi ob njem. Je to posredna potrditev ljubezenskega razmerja? Milijarder in nekaj let mlajša lepa umetnica ... Na prvi pogled Elon in Amber sestavljata posrečen parček. Koliko možnosti za preživetje pa ima v resnici njuna ljubezen?

Amber se je v zadnjih mesecih zelo veliko pojavljala v rumenem tisku, saj je - med drugim tudi prek medijev - bila umazano ločitveno bitko s slovitim 53-letnim ameriškim igralcem, filmskim producentom in glasbenikom Johnnyjem Deppom.

Čeprav smo o njuni ločitvi veliko slišali in brali, pa pravzaprav še danes le oba vpletena vesta, kdo od njiju je lagal in kdo je govoril resnico. Amber je svojemu bivšemu med drugim očitala nasilje v družini, on pa je vse njene trditve odločno zanikal in zatrjeval, da želi tako le priti do večje vsote denarja ob ločitvi.

Kakorkoli že, če se hočeš tako hitro po umazani ločitvi spustiti v novo razmerje, prav gotovo potrebuješ partnerja, ki ima veliko mero zaupanja in samozavesti. In Elon ima očitno oboje, saj ga z Amber povezujejo pravzaprav že od začetka 'vojne zakoncev Rose'.

Po poročanjih ameriških medijev se menda poznata že več let. Elon, ki spada med najbogatejše Američane in ki je decembra lani zasedel 21. mesto na Forbesovi lestvici najvplivnejših ljudi na svetu, je sicer predsednik uprave, ustanovitelj in soustanovitelj številnih podjetij, a ni deloholik in se ne posveča le službenim obveznostim.

To pomeni, da mu ostane dovolj časa tudi za ljubezensko življenje, s katerim je v preteklosti - ravno tako kot Amber - že pridno polnil strani tabloidov. Med letoma 2000 in 2008 je po zakonskih vodah plul s 44-letno kanadsko pisateljico Justine Wilson, ki mu je povila kar šest sinov, a je pri prvem, Nevadi Alexandru, že po desetih tednih žal prišlo do tako imenovane smrti v zibelki oziroma sindroma nenadne smrti dojenčka.

Kmalu po ločitvi se je začel videvati z 31-letno angleško igralko Talulah Riley, s katero pa je imel precej turbulentno razmerje, kar med drugim dokazuje tudi to, da sta bila poročena dvakrat, prvič med letoma 2010 in 2012, drugič pa med letoma 2013 in 2016.

Ko gre za drame v zasebnem življenju, sta Elon in Amber torej približno 'izenačena'. Nekateri menijo, da ju bo dosedanja smola v ljubezni še močneje povezala in da bosta skupaj končno našla srečo, predvsem Elonovi oboževalci pa so prepričani, da Amber ni prava ženska zanj in da se vse skupaj ne bo dobro končalo. "Beži, Elon, beži!!!! Ne pozabi, kaj je storila Johnnyju," ga je opozoril eden od uporabnikov družabnih omrežij. No, to opozorilo se vendarle zdi nekoliko pretirano, saj je ne nazadnje znano, da sta za prepir (in za ločitev) vedno potrebna dva ...

Tim Jeras