Ameriški mediji razkrili, da je Kate Middleton močno potrta zaradi Williamove nezvestobe

Ameriški mediji razkrili, da je Kate Middleton močno potrta zaradi Williamove nezvestobe (foto: Profimedia) Profimedia
14. 6. 2019

Vojvodinja Kate Middleton naj bi bila izjemno razočarana, ker jo je princ William nedavno prevaral in s tem javno ponižal.

Že marca so se britanski mediji razpisali, da naj bi imel princ William afero s 35 letno Rose Hanbury, afera pa naj bi se dogajala v času, ko je bila Kate Middleton noseča s princem Louisem. 

Na dan ves čas prihajajo nove in nove podrobnosti omenjene afere, Cosmopolitan pa se je razpisal, kaj naj bi po Williamovem skoku čez plot razmišljala Kate Middleton. Vojvodinja naj bi bila povsem na tleh, saj jo skrbi, ker bodo v prihodnosti takšne medijske zapise brali tudi njuni otroci. Kraljevi par je zato že naredil prve pravne korake, da bi zaščitil svojo zasebnost in zasebnost svojih otrok. "Vsi trači so bili na koncu dobri za njun zakon in za njun odnos. Trači so ju motivirali, da sta na svojem odnosu še trdneje delala, Kate pa najbolj žalosti, da bodo njuni otroci nekoč sami prebrali takšne medijske zapise," poroča US Magazine.

V javnosti Kate in William ves čas delujeta izjemno nasmejano in sproščeno, zato bi le redki utegnili pomisliti, da njun zakon doživlja krizo.

Priporočamo