Ameriški mediji trdijo, da je princ William varal Kate Middleton v času nosečnosti

10. 4. 2019
Deli
Ameriški mediji trdijo, da je princ William varal Kate Middleton v času nosečnosti (foto: Profimedia)
Profimedia

Kate Middleton in princ William slovita za idealen kraljevi par, a vse se zdi, da njuno življenje le ni tako zelo pravljično.

Ameriški tabloid In Touch Weekly se je na široko razpisal o aferi, ki naj bi jo imel princ William z Rose Hunbary, tesno prijateljico njegove žene Kate Middleton. Rose in njen soprog sta bila vse do nedavno tesna prijatelja kraljevega para, zdaj pa se že nekaj časa ne družijo več. Za vse pa naj bi bila kriva afera, ki naj bi jo imel William v času Katine nosečnosti.

"Člani kraljeve družine le redko dopuščajo medijem, da bi se jih članki v medijih kakorkoli dotaknili, tudi takrat, ko se o njih piše vse najslabše," je za omenjeni tabloid dejal neimenovani vir in dodal, da je naj bi princ William prosil številne novinarje, da naj ne objavijo njegove afere z Rose.

"Vse bolj so glasne govorice, da naj bi imel William z Rose afero tik pred porodom princa Louisa. Takšna afera se težko skriva in ni presenetljivo, da je vse prišlo v javnost," je dodal vir.

Kakšna je prava resnica verjetno ne bomo nikoli izvedeli, morda pa gre znova le za medijske govorice, ki niti malo ne držijo.