Ameriški mediji trdijo, da sta Kate Middleton in princ William tik pred ločitvijo

Ameriški mediji trdijo, da sta Kate Middleton in princ William tik pred ločitvijo (foto: Profimedia) Profimedia
24. 4. 2019

Je mogoče, da je le še vprašanje časa kdaj se bosta ločila princ William in Kate Middleton?

Po pisanju ameriškega tabloida The Hollywood Gossip naj bi bil zakon Kate Middleton in princa Williama že nekaj mesecev na trhlih tleh. Že mesece tako krožijo govorice, da naj bi William tekom zadnje nosečnosti varal Kate in da mu vojvodinja kaj takega nikakor ne more oprostiti. William je v zadnjih tednih več medijskih hiš prosil, da ne bi pisale o njegovi nezvestobi, a je s tem dosegel nasproten učinek, saj so se mediji tako le še bolj razpisali.

William naj bi Kate v času tretje nosečnosti varal s Rose Hanbury, s katero se kraljevi par pogosto druži. Rose Hanbury in njen mož David markiz Cholmondeley sta bila s kraljevim parom tesno povezana, skupaj so preživljali vikende in se srečevali na številnih dogodkih. Vse od tedaj, ko je v javnost prišla domnevna afera pa Kate in Williama ni bilo več mogoče videti v njuni družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Anche le Duchesse si arrabbiano: #katemiddleton ha rotto in maniera burrascosa con la sua (ex) migliore amica Rose Hanbury, moglie di David Rocksavage Marchese di Cholmondeley. La coppia di Marchesi era molto unita ai Duchi di Cambridge, loro vicini di casa quando erano ad #anmerhall. Non si sa bene cosa sia successo ma Kate ha detto a William che vuole la coppia fuori dal loro giro di frequentazioni. A nulla sono valsi intentativi del Duca di Cambridge di mettere pace, si sa che quando le donne litigano è meglio non mettersi in mezzo. Si tratterà di gelosia? #katemiddleton #williamwindsor #dukeofcambridge #duchessofcambridge #marquessofcholmondeley #marchionessofcholmondeley #royalfamily #davidrocksavage #rosehanbury #alltheroyalsoftheworld fonte Daily Mail

A post shared by alltheroyalsoftheworld👑 (@alltheroyalsoftheworld) on

Afera naj bi močno zamajala kraljevi zakon, Kate naj bi bila tako zelo jezna, da se želi celo ločiti. Na drugi strani je princ William besen kot ris in enostavno ne razume, kako se imajo mediji pravico vmešavati v njegov zakon in v njegovo zasebno življenje. Kakorkoli že, ameriški mediji trdijo, da naj bi bil kraljevi par tik pred ločitvijo in da je le še vprašanje časa kdaj bo kraljeva palača to tudi uradno naznanila.

Priporočamo