Ameriški mediji trdijo, da sta se Bradley Cooper in Irina Shayk razšla

Ameriški mediji trdijo, da sta se Bradley Cooper in Irina Shayk razšla (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2019

Slavni par Irina Shayk in Bradley Cooper naj bi se po poročanju ameriških medijev že pred časom razšla.

Že nekaj časa se pojavljajo govorice, da naj bi bilo razmerje Badleyja Cooperja in Irine Shayk na veliki preizkušnji in da vse več časa preživita vsak zase. MTO News pa se je dokopal do informacij, da naj bi par že nekaj časa živel ločeno in da se vidita le še takrat, ko se morata karkoli dogovoriti okoli njune ljubke hčerke Lee de Seine.

Mediji so že dlje časa pisali, da je njuno razmerje v krizi, najbolj glasni pa so bili, ko je na velika platna prišel film The star is born, kjer je postavni Bradley Cooper zaigral ob pevki Lady Gaga in številni so bili prepričani, da se je med njima spletlo nekaj več.

Še posebej močna kemija se je med njima čutila na podelitvi oskarjev, kjer sta Gaga in Bradley s čutno izvedlo pesmi Shallow še dodatno podžgala govorice, da se med njima nekaj dogaja.

Ameriški mediji trdijo, da naj bi se Irina in Bradley razšla, ker si igralec želi bolj tihega razmerja, Irina pa bi si želela, da bi bilo njuno življenje bolj na očeh medijev. Že nekaj časa živita ločeno, za zdaj pa nič ne kaže, da bi bil slavni par pripavljen popustiti pri svojih odločitvah.