Amy Schumer in izbranec Ben sta se razšla

Amy Schumer in izbranec Ben sta se razšla (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
9. 6. 2017

Pa je šla po gobe ljubezen še enega znanega para. Razšla sta se namreč simpatična igralka, komičarka in producentka Amy Schumer, in njen izbranec, izdelovalec pohištva Ben Hanisch. 

Zakaj sta se odločila, da je čas, da razmerje končata, ni znano, vseeno pa nameravata ostati prijatelja tudi v prihodnje.

Parček, ki je bil skupaj leto in pol, se je spoznal tako, kot se spoznavajo ljudje v moderni družbi – prek aplikacije za zmenke. Na srečanju v živo pa je med njima preskočila iskrica, zato sta se spustila v razmerje. Amy je v enem izmed intervjujev tudi povedala, da med njima nikoli ni bilo nobenih igric, temveč je bilo že od začetka vse jasno in predvsem preprosto. Sicer pa naj fant, ko jo je spoznal, ne bi vedel, da ima pred seboj znano osebo, kar se je Amy zdelo super.

Parček je bil skupaj dobro leto in pol, šušljajo pa se je, da si celo želita ustvariti družino. Igralka je namreč pred kratkim priznala, da že počasi razmišlja o tem, da bi imela otroka. A kot kaže, bo, vsaj za zdaj, s tem morala še malce počakati.

Tina Ambrožič