Ana Brenda je najbolje plačana pevka na svetu

Vir: Lea
2. 10. 2013

Zvezdnica telenovele Divja v srcu, ki jo lahko spremljamo na Pop TV, Ana Brenda Contreras ni le ena najbolj priljubljenih igralk telenovel, temveč je tudi pevka.

In to najbolje plačana na svetu. Če je pred dvema letoma že kazalo, da njena zvezda počasi zahaja, pa se je nenadoma ponovno zavihtela na sam vrh.

Po podatkih od avgusta 2012 do avgusta 2013 naj bi pevka namreč zaslužila neverjetnih 75 milijonov dolarjev. Njeno celotno premoženje pa je ocenjeno na 215 milijonov dolarjev.

Velik del premoženja je dobila zaradi pamet­nega vlaganja v delnice in pa nepremičnine. Ima tudi pogodbo s CoverGirl Cosmetics, v njeni lasti pa je tudi nekaj restavracij, kot je na primer veriga Fat Brenda Burger.

V Mehiki je lansirala tudi svojo vodko Pure Wonderbrenda, ima svoj parfum With Love from Ana ter svojo linijo oblačil Ana Brenda Contreras Seduction.

Zadnja novica o igralki pa je ta, da so se začeli pogovori za sodelovanje pri novem Jamesu Bondu. Tako se zna zgoditi, da bomo lepo igralko videli ob boku Daniela Craiga.

Producenti so jo za vlogo snubili že prej, a nikoli ni imela časa zaradi svojih številnih obveznosti in pogodb.