Ajeeej, ta zvezdnica si je nadela kopalke in čisto osupnila, a komentarji, ki so sledili, so naravnost šokantni!

8. 7. 2024
Deli
Ana Ivanovič, nekdanja teniška igralka (foto: Profimedia)
Profimedia

Zagotovo si ni mislila, da bo doživela nekaj takega ... in vsekakor ji ni bilo niti malo lepo.

Je že tako, da smo si ljudje zelo različni in da ima vsak svoje preference. Na družbenih omrežjih lahko pač vsak izrazi svoje mnenje, in to ni vedno najbolj prijazno. Na pregovornem "tnalu" se pogosto znajdejo slavni in znani, ki svoje profile polnijo s fotografijami - pri tem pa se tudi zavedajo, da vsi komentatorji niso vedno najbolj prijazni in da so lahko deležni hudih kritik.

Nekdanja teniška igralka Ana Ivanović se je po slovesu od športa osredotočila na svoje zasebno življenje in dobre življenjske navade. Že leta na Instagramu deli svojo dnevno rutino, način prehranjevanja in nasvete o tem, kako lahko vsakdo med nami vsak dan vnese zadostno količino mineralov, vitaminov in beljakovin, ki jih potrebujemo za dobro življenje.

No, nedavno je objavila sliko s plaže, na kateri je v rumenih bikinkah in vsa nasmejana, v opisu pa je dodala: "Ta občutek ..." No, ob tem so se takoj oglasili dežurni kritiki in izrazili skrb zaradi njenega videza - na ne povsem prijazen način, bi lahko rekli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Očitno se jim je zdela zelo presuha. "Suhljata je zato, ker ne je kruha in sladkorja, "Okostnjak. Ano imam rad, a tole je katastrofa", "Niti malo ženstvena nisi več", "Videti je grozno", "Nehaj hujšati" ... in to je samo nekaj komentarjev, ki so se kar usuli ob njeni objavi. No, prepričani smo, da bi se taisti takoj oglasili, če bi imela kakšen kilogram več, kajne? Pomembno je, da se sama dobro počuti v svojem telesu - in to je vse, kar šteje!

Preberite še: