Ana Ivanović: Mala in velika žogica

Vir: Nova
27. 7. 2009

Ana Ivanović in avstralski golfist Adam Scott sta te dni nerazdružljiva. Po Škotski ga Srbkinja spremlja še v Kanadi, nato pa odhajata na skupni dopust.

O parčku, ki ga sestavljata dva vrhunska športnika, se je šušljalo že v začetku leta, ko sta se v deželi tam spodaj spoznala med snemanjem reklamne kampanje za znamko ur Rolex. Ko so svet obkrožile fotografije Ane in Adama, kako se v kopalkah zabavata na plažah Queenslanda, so bili namigi o vroči romanci posebej glasni, a takrat je lepa Ana še hodila s španskim tenisačem Fernandom Verdascom.

Teniška zveza se je kmalu končala, menda pa je bil vzrok za razhod prav privlačni Avstralec, ki je nekaj mesecev kasneje Srbkinjo že bodril na tribunah Wimbledona, a takrat novinarjem še ni želel povedati, kaj počne v Londonu.

Za Anino vse bolj vidno vznemirjenost na teniških igriščih in tudi vse več nepričakovanih porazov smo torej dobili razlago. Njena glava namreč ni na igrišču, vsaj ne tako kot lani, ko je celo osvojila odprto prvenstvo Francije na Roland Garrosu in nekaj časa celo zasedala prvo mesto na lestvici WTA.