André Rieu: Ljubljano razprodal, naslednji je Zagreb

André Rieu ima več kot 
2 milijona oboževalcev
 na Facebooku, njegovi 
videoposnetki na 
Youtubeu pa dosegajo 
tudi več kot 300 
milijonov ogledov. 
Sicer pa je že 40 let 
poročen s svojo 
življenjsko sopotnico 
Marjorie, s katero živi 
v romantičnem dvorcu 
v Maastrichtu, imata 
pa dva sinova in 
pet vnukov.  (foto: Marcel van Hoorn) Marcel van Hoorn
Vir: Nova
13. 6. 2017

Že mesec dni pred koncertom slovitega ustanovitelja mega popularnega orkestra Johanna Straussa Andrée Rieuja, ki bo 14. junija 2017  v dvorani Stožice v Ljubljani, je bil razprodan, tudi po dodanih vstopnicah z omejenim pogledom.

Organizator je zato še vse ljubitelje tega energičnega violinskega virtuoza pozval, da ga lahko ujamejo še v bližnjem Zagrebu, in sicer že naslednji dan, 15. junija v Areni Zagreb.

Ali mu bo tudi tam uspelo razprodati koncert, bomo videli, vsekakor pa je dobrodošlo, da se v naši prestolnici končno pojavljajo glasbeniki, ki jih uspe razprodati tudi našo največjo dvorano, dvorano Stožice. Njegov program je sestavljen iz največjih filmskih, opernih, pop in rock uspešnic, kot tudi iz skladb iz najlepših muzikalov in najlepših valčkov.

"Valček je zelo pomemben del mojega življenja. Zame je zelo pomemben način, s katerim lahko izrazim svojo pozitivno naravnanost in prinašam humor svetu," pravi Rieu. "Ne vem, kje bi danes bil brez čudovitega dela Na lepi modri Donavi Johanna Straussa? Zagotovo ne bi bil človek, kakršen sem danes. Gre za melodijo, s katero izražam svoja čustva in jih z njo pripravim, da zaplešejo valček."

Značke: Andre Rieu

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri