Andrea Cashiragi bo tretjič postal očka!

Andrea Cashiragi bo tretjič postal očka! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
31. 12. 2017

Z monaškega dvora prihaja še ena vesela novica.

Sin princese Caroline Andrea Casiraghi in njegova žena Tatiana naj bi bila v veselem pričakovanju. Par, ki se je poročil leta 2013 ter že ima dva otroka – sina Alexandra (4 leta) in hčerko Indio (2 leti) – novice o tretji nosečnosti še ni potrdil, a bi jo tudi težko zanikal.

Tatiana se je na začetku decembra namreč v hotelu Ritz v Londonu udeležila odprtja božične pop up trgovine svoje etične modne blagovne znamke Muzungu Sister's, njen sicer raven trebušček pa je bil videti že prav zelo lepo zaobljen.

To je vidno tudi na sliki, ki jo je bodoča mamica objavila na profilu omenjene modne znamke na Instagramu, pod katero so se že nabrale številne čestitke njenih oboževalcev. Sicer pa to, kdaj bo Tatiana postala mamica, še ni znano, kot tudi ni znan spol otroka, ki ga nosi pod srcem. Smo pa prepričani, da v vlogi mamice uživa, pa čeprav se je njeno življenje, kot je pred leti izdala v enem izmed intervjujev, z otroki precej spremenilo, a kot kaže, na bolje. Prav zato ugibamo, da tretji otrok za ta znani par morda še ni zadnji.

Foto: Profimedia