Andrea iz serije Beverly Hills je še vedno prava lepotica

Andrea iz serije Beverly Hills je še vedno prava lepotica (foto: Profimedia) Profimedia
29. 1. 2019

Gabrielle Carteris, ki je v ameriški seriji Beverly Hills igrala Andreo, je tudi na pragu 60 let še vedno prava lepotica.

Prihodnje leto bo minilo že 30 let od kar se je na malih zaslonih prvič pojavila serija 'Beverly Hills 90210'. Večina igralcev po koncu kultne serije z novimi vlogami ni več uspela ponoviti uspeh, ki ga je imela serija Beverly Hills, zvezdnikov se še danes spominjajo številni oboževalci po vsem svetu, ki so v času snemanja serije neučakano čakali na nove dele.

V seriji je imela eno od vlog tudi pridna srednješolka Andrea, ki je bila več čas po malem zaljubljena v Brandona Walsha, številne pa bo presenetilo, kako je danes videti 58 letna igralka.

Ko se je Gabrielle Carteris kot je v resničnem življenju ime Andreii, nedavno pojavila na podelitvi nagrad SAG so bili mnogi presenečni, da se zvezdnica serije ni kaj veliko spremenila. Gabrielle bi z lahkoto znova nastopila v vlogi Andree Zuckerman, manjkala so ji samo še očala, da bi bila nared za svojo staro vlogo. Številno so težko verjeli, da se v vseh teh letih ni kaj dosti spremenila, leta pa lepi ameriški igralki odlično denejo.