Angelina ima dokaze o Bradovem varanju, vpletene naj bi bile tudi prostitutke!

Angelina ima dokaze o Bradovem varanju, vpletene naj bi bile tudi prostitutke! (foto: Profimedia) Profimedia
11. 12. 2020

Ko sta Angelina Jolie in Brad Pitt leta 2005 postala par, sta veljala za popolna hollywoodska zaljubljenca.

Bila sta lepa in zelo spoštovana v svoji poklicni srenji. Dolgo časa sta bila srečna, Brad je sprejel Angelinine tri posvojene otroke, sčasoma sta družino razširila še s svojimi tremi biološkimi otroki.

A leta 2016 sta sporočila, da se razhajata, v medijih pa se je začelo šušljati, da je razlog za to Bradov alkoholizem in izpadi jeze, ki so pripeljali do hudega spora s sinom Maddoxom med poletom z zasebnim letalom. Takrat se je Angelina odločila in vložila zahtevo za ločitev.

Portal CheatSheet pa zdaj razkriva doslej neznane podrobnosti preiskave zasebnih detektivov, ki naj bi jih Angelina najela, ko je še bila v zakonu z Bradom. Preiskava naj bi pokazala, da Brad ni imel težav samo z alkoholom, temveč je s svojim vedenjem soprogo dobesedno prisilil v to, da se loči.

Vir, ki je blizu nekdanjemu paru, je razkril, da je Angelina najela detektive, da sledijo njenemu soprogu. Takrat se je namreč v medijih šušljalo, da jo vara s francosko igralko Marion Cottilard, s katero je takrat snemal film v Londonu. Angelina je hodela izvedeti resnico, detektivi pa so našli dokaze Bradove nezvestobe. Ne samo s francosko igralko, temveč še z ruskimi prostitutkami!

Večkrat naj bi ga celo posneli, kako se zabava z njimi, kar je bil za Angelino pravi šok. Posnetki niso prišli na plano, tako da je - karkoli se je že dogajalo - ostalo skrbno skrito pred očmi javnosti. Angelina in Brad se na ta poročanja nista odzvala, verjetno se tudi ne bosta, saj tega tudi doselj nista naredila. Javnosti pa, kot je že v navadi, ostane samo in zgolj ugibanje o tem, kaj je res in kaj ne.