Angelina Jolie in Charlize Theron se ne preneseta

Angelina Jolie in Charlize Theron se ne preneseta (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
4. 2. 2019

Ni za vse kriv Brad Pitt, vojna med Angelino Jolie in Charlize Theron traja že leta. 

Nekajkrat sta se sporekli zaradi vloge in Angelina je prepričana, da jo kolegica v vsem imitira. Zagotovo Angelina Jolie (43) misli tudi, da se je zato ogrela za njenega nekdanjega moža Brada Pitta (55). Po pisanju tujih medijev naj bi namreč bila Charlize in Brad par. Nekaj časa naj bi bila zelo dobra prijatelja, nato pa je preskočila iskrica. To naj bi se zgodilo lani okoli božiča. Spoznala pa sta se prek Charlizinega bivšega zaročenca Seana Penna (58).

Pred nekaj tedni je bil Brad na projekciji filma If Bale Street Could talk. Na sprejemu po filmu je bil le kratek čas, ker je hitro odšel do dvorca Marmont v zahodnem Hollywoodu na zabavo po projekciji filma Roma. Tu je bila namreč tudi Charlize, ki je v kotu pila koktajle z vodko, medtem ko je Brad pil le mineralno vodo. Igralec že kar nekaj časa ne pije alkohola.

Charlize je že nekajkrat obiskala Brada na njegovem domu v Los Angelesu, ni pa še spoznala njegovih otrok. Igralka ima očitno rada nekoliko starejše moške. Leta 2013 se je tako zaljubila v Seana Penna, se z njim leto dni pozneje zaročila in se po 18 mesecih razmerja enostavno razšla. Lepotica je kot duh izginila iz njegovega življenja in se mu je enostavno nehala oglašati. To metodo imenujejo 'ghosting', saj nekdo izgine kot duh. In nekaj takega se lahko enostavno zgodi tudi Bradu. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia