Angelina je malce popustila: Brad bo z otroki lahko preživel poletje!

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt (55 let) in Angelina Jolie (43 let) sta že preteklost in verjetno si nikoli več ne bosta podarjala daril, še najmanj za valentinovo. Ko sta še bila zaljubljena, pa je ona svojemu takratnemu soprogu kupila oljko, staro kar 200 let. Zanjo je odštela kar 12 tisoč funtov. Kupila pa mu je tudi otok za devet milijonov dolarjev. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT
15. 7. 2019

Zdi se, da med nekdanjima zakoncema napetost nekolikanj popušča in da se jima bo kmalu uspelo dogovoriti o skrbništvu.

Doslej je lahko Brad Pitt otroke videval samo pod strogim nadzorom, zdaj pa bo lahko poletje preživel z njimi, medtem ko bo Angelina Jolie snemala v Mehiki.

Čeprav je bila njuna razveza turbulentna, je igralka sklenila, da bo Brad dobil priložnost pri otrocih, čeprav je ravno njegovo vedenje do najstarejšega Madoxxa botrovalo odločitvi o njuni ločitvi.

"Angelina bo skorajda celo poletje snemala film, tako da je naredila velik korak in sklenila, da bodo otroci poletje preživeli z očetom, namesto da bi potovali z njo," se je izvedelo iz vira, ki je blizu igralki.

Spomnimo: hollywoodska zvezdnika imata šest otrok: 17-letnega Maddoxa, 15-letnega Paxa, 14-letno Zaharo, 13-letno Shiloh in 10-letna dvojčka Vivienne in Knoxa. To je za nekdanja zakonca resnično velik korak, saj doslej nista mogla doseči dogovora otem.