Angelina naj bi sina hotela naščuvati proti Bradu!

Brad Pitt in Angelina Jolie (foto: Profimedia) Profimedia
15. 12. 2018

Prijatelj bivšega para trdi, da je Angelina rekla sinu Paxu, da je Brad znorel, ko je ona začela s postopkom posvojitve, saj je bilo to v nasprotju z njegovimi željami.

Nekdanja zakonca Angelina Jolie in Brad Pitt sta dolgo bila bitko okrog skrbništva nad otroki, zdaj pa se je izvedelo za podrobnosti o njunem boju. Zvezdnica je naredila vse, da bi zmagala. Kot poroča Daily Mail, je nekoč celo dejala 15-letnemu sinu Paxu, da ga oče nikoli ni hotel.

Prijatelj nekdanjih zakoncev prav tako trdi, da je Angelina rekla Paxu, da je Brad znorel, ko je ona začela s postopkom posvojitve. "Čeprav Brad trdi, da to ni res, je odnos med njim in Paxom slab," je dejal neimenovani prijatelj.

Brada je skrbela nova posvojitev, saj sta manj kot eno leto pred tem posvojila Shiloh. Angelina naj bi takrat dejala, da jo Pax potrebuje bolj kot Shiloh. V tistem času naj bi se Angelina in Brad skoraj razšla, a do tega ni prišlo.

Čeprav sta se po dolgotrajnih postopkih uspela nekako po mirni poti dogovoriti glede skrbništva nad njunimi šestimi otroci, naj bi bil odnos Brada z njimi slabši, kot je bil prej.