Angelina blestela na londonski premieri filma Neuklonljiv

Tokrat brez Brada (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2014

Filmska ekipa epske drame Neuklonljiv (Unbroken) nadaljuje svojo svetovno turnejo. Na londonski premieri je vsa bila pozornost znova usmerjena na režiserko in producentko filma Angelino Jolie.

Angelina se je tokratne premiere udeležila brez moža, ji je pa družbo na rdeči preprogi delal glavni igralec Jack O'Connell, ki je upodobil legendarnega heroja Louisa Zamperinija.

Angie

Film, posnet po svetovni knjižni uspešnici pisateljice Laure Hillendrand, pripoveduje šokantno, a neverjetno inspiracijsko življenjsko zgodbo Zamperinija, ki je iz nagajivega fantiča zrasel v vrhunskega tekača na dolge proge in nastopil celo na olimpijskih igrah v Berlinu.

Njegove sanje o športni karieri so se razblinile z vstopom v vojsko, kjer je med drugo svetovno vojno doživel letalsko nesrečo in preživel kar 47 dni na splavu sredi Tihega oceana. Rešili so ga japonski vojaki in ga kot vojnega ujetnika zaprli v taborišče. Vsakodnevne nepredstavljive zlorabe in brutalno izživljanje je preživel le zaradi svoje neomajne in neuklonljive volje.

Angie

Neuklonljiv na naša kino platna prihaja v začetku naslednjega leta, natančneje 8. januarja 2015.

Vabljeni k ogledu napovednika: