Angelina Jolie in Brad Pitt končno našla skupni jezik glede njunih otrok

Angelina Jolie in Brad Pitt končno našla skupni jezik glede njunih otrok (foto: Shutterstock) Shutterstock
3. 4. 2018

Hollywoodska zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt sta uspela najti skupno rešitev glede skrbništva njunih otrok. Videti je, da se njun odnos nekoliko izboljšuje in da sta oba nekoliko popustila, da bi imeli njuni otroci kolikor toliko normalno otroštvo.

Brad Pitt čas z otroci najraje preživlja doma, saj si želi, da bi njihove skupne urice preživeli kar se da kvalitetno in daleč od medijskih luči.

"Brad in Angelina sta se uspela dogovoriti tudi okoli drugih podrobnosti njune ločitve. Vse skupaj bo rešeno v nekaj tednih. To je velik preobrat v njuni pravni bitki, saj Angelina do pred kratkim ni želela niti slišati, da bi Brad sodeloval pri vzgoji njunih otrok," je neimenovani vir zaupal britanskemu The Sunu, ki je dejal, da sta sedaj končno prišla do zaključka, da so pri vsem skupaj najbolj pomembni njuni otroci.

"Najbolj pomebno je, da sta se končno sporazumela okoli skrbništva. Veliko je bilo govora o tem, da bosta celo prekinila ločitveni postopek, a to ni niti blizu resnice," je še dodal isti vir.

Brad naj bi vsak teden obiskoval psihologa, saj se še vedno pobira po težki ločitvi, prosti čas pa najraje preživlja doma, daleč od medijev in radovednih pogledov javnosti.