Angelina Jolie in Brad Pitt: Končno se bosta skušala zmeniti o skrbništvu

23. 11. 2018
Deli
Brad Pitt in Angelina Jolie (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriški medijo poročajo, da sta zvezdnika končno dojela, da prepiri v okviru njunega ločitvenega postopka samo škodijo njunim otrokom in da bosta zaradi njih skušala doseči dogovor,  s katerim bodo vsi zadovoljni.

43-letna Angelina in 54-letni Brad sta zahevo za ločitev vložila leta 2016, a postopek se je zavlekel vse do dandanes. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi nekdanja zakonca kmalu dosegla dogovor glede skrbništva za njunih šest otrok in o delitvi premoženja.

Igralca bosta skušala za dobro otrok doseči odločitev, s katero bi bili vsi zadovoljni. Čeprav si je Angelina že od začetka prizadevala za to, da bi Brad z otroki preživel čim manj časa, se bo to očitno spremenilo. Doslej je dovolila, da jih videva enkrat tedensko, in še to samo za nekaj ur. Bradu pa to ni ustrezalo, nedavno je bivšo ženo obtožil, da pretirano izpostavlja zasebno življenje njunih otrok in od sodnika zahteval, da se razčistijo zadeve glede otrok v okviru ločitvenega postopka.

Brad in Angelina sta se poročila leta 2014 v Franciji, pred tem pa sta bila v zvezi 9 let. Spoznala sta se na snemanju filma Gospod in gospa Smith, ko je bil Brad še poročen z igralko Jennifer Aniston.

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel