Angelina Jolie in Brad Pitt še brez končnega dogovora o skrbništvu

9. 1. 2019
Deli
Angelina Jolie in Brad Pitt še brez končnega dogovora o skrbništvu (foto: Profimedia)
Profimedia

Hollywoodski zvezdnik Brad Pitt je razočaran, ker boj za skrbništvo nad šestimi otroki, ki jih imata z Angelino Jolie, še vedno ni končan.

Igralec tudi trenutno nima vpliva na vzgojo otrok, najbolj pa ga moti dejstvo, da otroci več časa preživijo s telesnimi stražarji in asistenti kot pa z mamo.

Čeprav sta ločitvene dokumente vložila pred kar 42 meseci, boj še vedno traja. Ker je Angelina najprej zahtevala polno skrbništvo, Brad pa hoče imeti enake pravice, čakata na uradno odločitev sodišča. Do takrat pa lahko Brad samo gleda, kaj se dogaja z otroci in se ne vpleta v njihovo življenje.

"Brad je zelo razočaran, ker še ni dobil priložnosti, da bi več časa preživel v družbi otrok. Najhuje pri ločitvi ni to, da je ostal brez Angeline, temveč to, da več ne more biti vsak dan z otroci. Najbolj pa ga vznemirja dejstvo, da nima večje vloge in nadzora nad njihovo vzgojo. Ni mu všeč, da otroci toliko časa preživijo s telesnimi stražarji in drugimi Angelinimi pomočniki, ki jih je najela, on pa jih ni odobril. Preprosto ni mu všeč, da tuji ljudje preživljajo z otroki toliko časa in imajo vpliv nanje," se je izvedelo iz

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec