Angelina Jolie in Brad Pitt v zelo slabih odnosih, ne zdržita v istem prostoru

Angelina Jolie in Brad Pitt v zelo slabih odnosih, ne zdržita v istem prostoru (foto: Profimedia) Profimedia
28. 3. 2018

Hollwyoodska igralka Angelina Jolie in Brad Pitt naj bi po ločitvi ostala v zelo slabih odnosih, šlo naj bi celo tako zelo daleč, da sploh ne zdržita v istem prostoru.

Kljub temu, da upanje umira zadnje in da so številni upali, da se bosta Angelina in Brad na koncu vendarle pobotala, vse kaže, da temu ne bo tako. Neimenovani vir je tako za ameriški ET Online razkril, da sta zakonca že vse od ločitve v izjemno slabih odnosih in da med njima ni več nobene iskrice.

"O njunem odnosu se je veliko pisalo, celo to, da sta spet skupaj, a to nikakor ne drži. Angelina in Brad se nista razšla na prav lep način in danes je resnica takšna, da niti ne zdržita v istem prostoru," je neimenovani vir zaupal ET Online.

Brad naj bi bil po ločitvi v zelo slabem psihičnem stanju in je večino časa preživljal zaprt v svoji hiši, večinoma sam. Zdaj se je počasi začel pojavljati v javnosti, užival pa naj bi tudi v ženski družbi. "Občasno ga dekleta obiščejo na domu, v javnosti pa se za zdaj ni pojavil z nobeno novo spremljevalko," je še dodal omenjeni vir.

Kdo bi vedel, morda pa ju še kdaj vidimo skupaj, če že ne drugače pa vsaj v kakšnem filmu, kjer sta vedno odigrala odlične vloge.