Angelina Jolie: Izgubila svoj dnevnik!

Vir: Story
2. 10. 2009

Angelina Jolie in Brad Pitt sta zagotovo najbolj oblegan par na svetu. Če se ne govori o njunem razmerju, otrocih, pa se pojavi izgubljeni dnevnik.

Angelina namreč ne najde zvezka, v katerega zapisuje svoje najbolj intimne misli, in to jo spravlja ob pamet. V nekaterih tujih medijih pišejo, da si je Angelina zapisovala intimnosti o Bradu, o ljubezenski tekmici Jennifer Aniston in tudi o drugih velikih hollywoodskih imenih.

Mati šestih otrok se boji, da bi dnevnik prišel v roke koga, ki bi jo lahko izsiljeval ali pa bi takoj objavil vsebino. Njen bližnji prijatelj trdi, da je igralka res prestrašena. Od majhnega je imela Angelina navado zapisovati si v zvezek vse, kar se ji je čez dan dogajalo. Poleg tega je dnevniku vedno zaupala svoje najbolj skrite misli in čustva. In ne glede na to, kako hektično je bilo njeno življenje, je to svojo navado obdržala do danes.

Zdaj ko dnevnika ne najde, se dobro zaveda, kako zelo nerodno bi bilo za Brada, Jennifer in številne druge, če zapiski pridejo v neprave roke. Angelina razmišlja celo o tem, da bi ponudila 100 tisoč dolarjev nagrade najditelju. Morda pa bo najela tudi zasebnega detektiva. In kako je lahko sploh prišlo do tega neljubega dogodka?

Angelina naj bi na začetku leta s kontejnerjem poslala osebne stvari iz malibujskega doma v Marseille in od tam naprej do gradu Chateau Miraval v južni Franciji. Ko je pozneje razpakirala svoje stvari, je z grozo ugotovila, da dnevnikov ni več. Sprva je mislila, da jih je založila, a je pozneje ugotovila, da ni tako.

Nova Story že v prodaji

Story