Angelina Jolie je hotela s skupnim filmom rešiti zakon z Bradom

Angelina Jolie je hotela s skupnim filmom rešiti zakon z Bradom (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
23. 12. 2017

Od ločitve Angeline Jolie in Brada Pitta je minilo že več kot leto dni, a o njunem odnosu je igralka javno začela govoriti šele pred kratkim.

V svojem zadnjem intervjuju za The Hollywood Reporter je povedala, da sta se vse do zadnjega trudila rešiti svoje razmerje. Med drugim tudi tako, da sta skupaj posnela film Ob morju (2015), ki govori o nesrečnem paru, ki želi rešiti svoj zakon. Igralka, ki je tudi avtorica filma, je priznala, da bi zgodba filma kaj lahko bila odsev težav, ki sta jih takrat imela z Bradom. Upala sta, da jih bosta s filmom rešila, a se to žal ni zgodilo. "Spoznala sva se tako, da sva delala skupaj in skupaj sva delala dobro. Želela sem, da bi skupaj tudi naredila kaj resnega. Mislila sem, da bo to za naju dober način za komuniciranje. No, na neki način je tako tudi bilo, saj sva se tako nekaterih stvari tudi naučila.

A vseskozi je bila prisotna neka teža, ki nikakor ni popustila, in to ni bilo zaradi filma, ampak zaradi tega, s čimer sva se spopadala," je bila iskrena Angelina. Dodala pa je, da je vesela, da sta film posnela, saj sta vseeno nekaj stvari skupaj raziskala. "Karkoli že je to bilo, mogoče ni rešilo nekaterih stvari, a vseeno sva si sporočila stvari, ki sva si jih morala," je zaključila. Sicer pa je odnos Angeline in Brada danes veliko boljši, kot je bil še pred letom dni, tudi zaradi otrok, ki jih imata. Vseeno pa o tem, da bi svoje razmerje obnovila, ne razmišljata.

Besedilo: Tina Ambrožič // Foto: Profimedia

Priporočamo