Angelina Jolie je redno nadzorovala svojega moža

Angelina Jolie je redno nadzorovala svojega moža (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
28. 12. 2016

V tem predprazničnem času, ko je v ospredju družina, se v javnosti pojavlja čedalje več informacij o tem, kaj se je dogajalo v zakonu Angeline Jolie in Brada Pitta. Med najnovejšimi je ta, da Brad ni smel imeti stikov z določenimi ženskami.

Igralka, filmska ustvarjalka in dobrodelnica Angelina Jolie ter njen bodoči bivši mož, igralec in filmski producent Brad Pitt, si nimata več kaj dosti za povedati. Komunicirata predvsem prek svojih odvetnikov, a še to le z namenom, da bi kar se da hitro razčistila vse, kar je povezano s skrbništvom nad njunimi šestimi otroki. Kljub njuni skrivnostnosti in molčečnosti pa na dan prihaja čedalje več podrobnosti o dogajanjih v obdobju, ki sta ga preživela skupaj. In tako smo med drugim izvedeli, da je Angelina Bradu prepovedovala stike z določenimi ženskami.

Po poročanju spletne strani Radar Online je očitno zelo ljubosumna zvezdnica sestavila tako imenovani črni seznam, na katerem so se znašla imena tistih predstavnic nežnejšega spola, s katerimi njen nekdanji življenjski sopotnik ni smel imeti prav nobenega opravka. Neki domnevno dobro obveščeni vir je razkril nekaj imen s tega seznama – igralka Taylor Schilling, glasbenica in igralka Lady Gaga ter igralka Sarah Paulson. Zakaj se je na seznamu znašla Sarah, ni povsem jasno, saj je znano, da ljubi ženske, a menda ji je šla v nos že leta 2012, ko je z Bradom snemala filmsko uspešnico 12 let suženj.

"Na prizorišču snemanja filma se je čutila neverjetna napetost med njima, Angelina je stalno prihajala na snemanje, da bi nadzorovala moža, in bila je zelo nesramna do Sarah. Ta pa ji tega nikoli ni oprostila. Bila je zelo razočarana, saj je na Angelino zaradi njenega zavzemanja za pravice homoseksualcev od nekdaj gledala kot na največjo gejevsko ikono," je povedal vir, ki je blizu Sarah. V trenutku, ko se je v javnosti razvedelo, da se slavna zakonca ločujeta, se je Sarah odločila, da ne bo igrala na karto ženske solidarnosti, in se postavila na moško stran. Menda je v bitki za skrbništvo nad otroki prav ona v največjo oporo Bradu, poleg tega pa svojo 'sovražnico' na vse mogoče načine poskuša prikazati kot negativko in jo diskreditirati v igralskih krogih, v katerih ima močne zveze in poznanstva.

V ospredju so otroci

Kakorkoli že, vir, ki se je razgovoril za Radar Online, je omenil tudi, kaj v zadnjem času počne Brad: "Šele zdaj se uči uživati v svobodi. Obnovil je zveze z ljudmi, ki se jim je moral zaradi ljubosumne soproge izogibati, še posebno pa uživa v ženski družbi." Oseba, ki je zvezdniku blizu, je še pojasnila, da novopečeni 53-letnik vneto dela in da se veseli novih priložnosti. Kaj pa Angelina? Nekaj malega o njej je izdal njen oče, 77-letni igralec Jon Voight, ki je že pred nekaj tedni povedal, da se po ločitvi povsem dobro drži, pred nekaj dnevi pa je na prireditvi Critics' Choice Awards rekel: "V redu je. To bo že zdržala." Kaj natančno bo po njegovem zdržala, pa žal ni razkril. J

e pa dobitnik oskarja zato razkril, da namerava božične praznike preživeti s svojimi vnuki, ki jim po ločitvi seveda ni lahko. Vedno znova se pojavljajo šušljanja o podrobnostih ločitvene bitke in o tem, da naj bi bil Brad nasilen do njih. Kaj je res in kaj ne, verjetno vedo le vpleteni, kot pribito pa drži, da bi Jon svojim vnukom rad preusmeril misli in jim pričaral lep božič: "Božič pomeni družino in jaz imam veliko družino. Upam, da bom videl svoje vnuke in vnukinje ter da bom z njimi preživljal čas. Prav zdaj delam načrte."

Obžaluje ločitev?

Kljub precej umazani ločitveni bitki pa nekateri še vedno upajo, da se bosta zvezdnika, ki sta slovela kot eden najbolj priljubljenih hollywoodskih parov, vendarle pobotala. Tem optimistom so dodatno upanje vlili ustvarjalci revije Star, ki trdijo, da Angelina obžaluje, da je vložila zahtevo za ločitev, in da bi Bradu rada dala še eno priložnost. Čeprav ga za zahvalni dan ni hotela imeti ob sebi (Brad je ta najbolj pristen ameriški praznik preživel na otokih Turks in Caicos, daleč stran od otrok, op. a.), naj bi v tem predbožičnem času vendarle občutila neko kesanje in obžalovanje, ker eden največjih praznikov ne bo takšen kot nekoč. Božič bo prvič po 12 letih namreč preživela brez Brada, zato se menda počuti nekoliko osamljeno in krivo, ker ni sprejela njegove ponudbe, da bi vsaj praznike preživeli skupaj, kot družina.

"V 12 skupnih letih sta imela posebno zvezo, zato se Angelina zdaj sprašuje, ali je z eno potezo zavrnila tisto, kar bi lahko bila njena sreča za vse življenje," je pojasnil vir. Poleg tega naj bi bila zvezdnica rahlo razočarana, ker je šla zgodba o njuni ločitvi tako daleč, da bi bilo vse skupaj še huje zanjo, pa ima občutek, da počasi izgublja bitko: "Ne dvomim, da vsak dan sama sebi govori, da je naredila veliko napako." Teh navedb vira niti Angelinin niti Bradov predstavnik še nista potrdila ali zanikala.