Angelina Jolie komaj zadrževala solze, ko se je poslovila od sina

Angelina Jolie komaj zadrževala solze, ko se je poslovila od sina (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2019

Hollywoodska zvezdnica je bila na robu joka, ko je svojega najstarejšega sina Maddoxa pospremila novemu življenju nasproti: 18-letnik začenja s študijem v Seulu v Južni Koreji.

Angelina je sicer srečna, da bo njen posvojeni otrok začel študirati biokemijo, "Sprejeli so ga na več fakultet, a se je odločil za Yonsei v Seulu. Intenzivno se uči korejski jezik, a sicer je že pripravljen," pravi vir, ki je blizu njeni družini.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jowonnn🦄☂️ (@xx_efu) on

"Trudim se, da ne bi jokala, danes odhaja," je kratko pokomentirala igralka v videoposnetku, ki ga je posnel eden od sinovih prijateljev.

Čeprav bo daleč od doma v ZDA, se Maddoxova fakulteta nahaja v bližini njihovega družinskega doma v Kambodži. Njegovi bratje in sestre ga nameravajo obiskovati med študijem.

Angelina je Maddoxa posvojila leta 2002, takrat je imel osem mesecev. Ko je bila v zvezi z Bradom Pittom, ga je posvojil še on, a naj ne bi imela dobrega odnosa. Brad in Maddox naj bi se po govoricah sodeč sprla med poletom z zasebnim letalom leta 2016. Ravno ta spor naj bi Angelino vzpodbudil, da je vložila dokumente za ločitev.