Angelina Jolie: Ločitev zaradi želje po otroku

Angelina in Billy sta po ločitvi ohranila dobre odnose, igralčeva bivša žena Melissa pa je prepričana, da sta se zvezdnika ločila zaradi Angelinine želje, da bi imela otroka. (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Lea
14. 3. 2012

Ena izmed bivših soprog odličnega igralca Billyja Boba Thorntona je medijem razkrila, zakaj je razpadel njegov zakon z Angelino Jolie.

Melissa deBin-Parish je bila z Billyjem poročena dve leti in je prepričana, da sta se Billy in Angelina ločila zaradi njene želje, da bi imela otroke. “Le spomnite se … Posvojila je Maddoxa, potem pa je Billy izginil,” je izjavila Melissa. Angelina je Maddoxa skupaj s Thorntonom posvojila marca 2002, pozneje pa je zahtevala polno skrbništvo nad otrokom. Ko se je zapletla v razmerje z Bradom Pittom, je ta dečka tudi posvojil.

Sicer pa Melissa meni, da je bil njun zakon že od samega začetka obsojen na propad, ker ima Billy težave tudi z zvestobo: “Varal je svoje žene. Imel je težave z zvestobo. Onadva sta si bila povsem različna in to razmerje je bilo povsem zmedeno.”