Angelina Jolie naj bi že tako shujšala, da nosi otroška oblačila: Še vedno je pod velikim stresom

Angelina Jolie naj bi že tako shujšala, da nosi otroška oblačila: Še vedno je pod velikim stresom (foto: Profimedia) Profimedia
26. 1. 2021

Tisti, ki so ji blizu, trdijo, da je slavna hollywoodska igralka trenutno v res slabi koži.

Njeno življenje obeležujeta uspešna kariera in zelo turbulentno zasebno življenje, v zadnjem času pa bolj kot s svojimi vlogami pozornost žanje s svojo suhostjo in razprtijam z nekdanjim soprogom Bradom Pittom.

Nekateri njeno suhost povezujejo z nesrečnim ljubezenskim življenjem, spet drugi pa verjamejo, da trpi za prehransko motnjo ter da potrebuje pomoč. Sama zatrjuje, da je z njo vse v najlepšem redu. Viri, ki so ji blizu, pa so tujim tabloidom razkrili, da je trenutno tako suha, da so ji prav samo otroška oblačila.

"Ne bodite presenečeni, če boste Angelino videli oblečeno v dekliške obleke," je neimenovani vir dejal za magazin Globe. Pojavile so se govorice, da ima le pičlih 43 kilogramov. "Nikakor ne more uravnovestiti prehrano, slabo spi, še vedno je pod velikim stresom," pravi vir.

Pred kratkim so se svetovni mediji razpisali o tem, da ima Angelina težave s težo zaradi bivšega soproga - govorice so se pojavile ravno v času, ko je bil Brad v zvezi s 27-letno manekenko Nicole Poturalski. V tistem času naj bi jedla zelo malo, včasih le pest oreščkov na dan.

Angelina se na govorice ne ozira in jih ne komentira. Ko se pojavi v javnosti, je vedno urejena, a njeni oboževalci opažajo, da je v zadnjem času videti utrujeno in suhljato.