Angelina Jolie: Nosila bo vse posledice

Vir: Story
7. 2. 2011

Igralka Angelina Jolie, ki se želi proslaviti tudi kot režiserka, se je lotila velikega zalogaja.

Zadala si je nalogo posneti film z vojno tematiko v naši nekdanji državi. V svoj prvenec je vložila veliko truda in energije. Zatrjuje pa, da se zaveda, v kaj se je spustila, in da bo nosila vse posledice, ki jih bo film prinesel.

Pravi, da se ji je zdela zgodba iz Bosne velik izziv. Zgodba muslimanke in Srba, ki jo predhodno posili in v katerega se nato zaljubi, je res neverjetna.

“Začutila sem, da se želim v svojem režiserskem prvencu srečati s težko in tako kontroverzno zgodbo.” Pravi Angelina. Prav tako poudarja, da ji je bilo že od vsega začetka jasno, da se bo srečala s številnimi ovirami in očitki.

“V vsaki ljubezenski zgodbi, ki se zgodi med vojno, je veliko tragike, bolečine, nerazumevanja. Logika navadno odpove. Zgodbe vedno naletijo na tiste, ki jim nasprotujejo … na zmagovalce in poražence,” še dodaja Angelina.

Film je seveda zbudil veliko zanimanja, še preden so ga dobro začeli snemati, kaj vse pa bo še sprožil, ko bo prišel v kinematografe, ne ve nihče. Tudi režiserka pravi, da ne ve, kaj bo film prinesel. Dobro ali zlo, vsekakor pa se zaveda, da bo zbudil veliko zanimanja.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story