Angelina Jolie o tem, kako je z njeno družino v času koronavirusa

Angelina Jolie o tem, kako je z njeno družino v času koronavirusa (foto: Profimedia) Profimedia
28. 4. 2020

Med spletnim pogovorom z glavnim urednikom revije Time, za katero tudi piše kolumne, se je lepa igralka razgovorila tudo o svojem zasebnem življenju.

Angelina je razkrila podrobnosti o tem, kako njena družina preživlja čas v izolaciji. Med pogovorom o tem, kako te razmere škodujejo otrokom po celem svetu, se je dotaknila tudi lastne družine in otrok, ki so, tako kot številni drugi, doma in v samoizolaciji.

"Vsi smo skupaj in vsi smo zaprti v hiši. Dobro nam je," pravi hollywoodska igralka, ki ima z bivšim možem Bradom Pittom šest otrok (posvojene in lastne): 18-letnega Madoxxa, 16-letnega Paxa, 15-letno zaharo, 13-letno Shiloh in 11-letna dvojčka, Vivienne in Knoxa.

Najstarejši Maddox se zaradi celotne situacije tako ni vrnil v Južno Korejo, kjer študira. Trenutno se je osredotočil na učenje ruskega in korejskega jezika. Sicer pa se ostali otroci šolajo od doma, učijo se novih jezikov, igrajo inštrumente, sami si pripravljajo obroke ... Počnejo vse tisto, kar počnejo njihovi vrstniki po svetu.