Angelina Jolie: Odvisna od tablet

Vir: Lea
21. 1. 2010

Da lepi igralki ne bi škodil kakšen kilogramček več, je vsem že dolgo jasno, a informacija, da je odvisna od tablet za hujšanje, je kljub temu šokirala del javnosti.

Britanski mediji poročajo, da je Angelina odvisna od kemičnih dodatkov, ki zatirajo apetit, hkrati pa dajejo energijo. Stanje je postalo skrb zbujajoče, ko je Angelina, ki tehta vsega 47 kilogramov, pred kratkim omedlela.

“V zadnjih nekaj tednih je izgubila skoraj pet kilogramov! Je najmanj, kot je mogoče, da ne bi spet omedlela, pa uživa tablete za hujšanje, ki ji dajejo energijo. Te tablete imajo radi številni hollywoodski igralci, ki z njimi prestajajo naporna snemanja,” je povedal neimenovani vir, ki je bil na prizorišču snemanja igralkinega novega filma Salt.

Govori se tudi, da je Angelina s svojim partnerjem Bradom Pittom pred kratkim obiskala odvetnike, da bi se skupaj dogovorili o delitvi premoženja. Zdi se, da se njuno razmerje res bliža koncu. Čeprav gre za zdaj le za govorice, lahko vseeno zatrdimo, da je tam, kjer je dim, tudi ogenj.

Priporočamo