Angelina Jolie osamljena? Med moškimi naj bi veljala za pravi "strup"

Angelina Jolie osamljena? Med moškimi naj bi veljala za pravi "strup" (foto: Profimedia) Profimedia
4. 3. 2020

O ločitvi enega najlepšega igralskega para na svetu, Angeline Jolie in Brada Pitta se je veliko pisalo, številni pa pri tem niso "šparali" Angeline.

Marsikdo jo je videl kot vir težav, ki jih Brad ni mogel rešiti. Pred kratkim so tuji tabloidi poročali o tem, da je Bradova mama jezna na bivšo snaho zaradi vsega, kar je prestal njen sin, pa tudi zato, ker je Bradu omejevala stike z otroki.

Igralko pa naj bi zdaj dohitele posledice takega vedenja. Tabloid National Enquirerer poroča, da naj bi se Angelina počutila osamljeno, saj se ji nobeden moški ne upa približati, saj jo imajo za naravnost "strupeno."

Prijateljem naj bi se pritoževala, kako jo mediji imajo za zlobno zaradi razhoda z Bradom in da se ji moški zdaj ne približajo. Anonimni vir, ki ji je blizu, pa je dejal: "V Hollywoodu se moški izogibajo ženskam, za katere vedo, da bi jim lahko povzročile težave. Številnim se Angelina zdi nekoliko zlobna zaradi težav, ki ji jih je prestajal Brad."

Prav tako naj bi se prijateljem pritoževala, da je nihče noče povabiti na zmenek. "Njen življenjski slog, 6 otrok in globalne humanitarne obveznosti, ki jih opravlja, niso v prid iskanju in ohranjanju zveze," dodaja isti vir.

No, dodajmo še to, da je igralkin tiskovni predstavnik te navedbe odločno zanikal in dejal, da Angelino sploh ne skrbi njeno ljubezensko življenje, temveč je osredotočena na kariero in vzgojo otrok.

Priporočamo