Angelina Jolie: Pošast, ki zlorablja otroke?

Vir: Lea
7. 4. 2010

V ekskluzivnem intervjuju za ameriško revijo In Touch se je skrivnostni bivši telesni stražar Angeline Jolie in Brada Pitta odločil, da bo povedal pravo resnico o igralki, ki se v medijih prikazuje kot vzorna mama in popolna soproga.

Moški z imenom Bill, ki ni hotel izdati svojega priimka, je za zvezdniški par delal več let in trdi, da se lepotica ni izživljala le nad svojimi zaposlenimi, ampak neredko tudi nad Bradom in šestimi otroki.

“Angelina ima dva obraza – zasebnega in javnega. Po mojem mišljenju je sebična pošast, ki ne premore niti malo potrpljenja. Niti najmanj dobrote nima v sebi,” trdi bivši telesni stražar in dodaja, da ima Brad – v nasprotju z njo – veliko več potrpljenja z otroki.

“Pogosto kriči, vrešči, potem pa preprosto za nekaj ur izgine. Svoje otroke kaznuje tako, da molči, medtem ko oni jočejo, ne pokaže jim niti malo sočustvovanja,” je izjavil skrivnostni Bill. Ko gre za odnos in zakon med Bradom in Angelino, bivši zaposleni pri slavnem paru trdi, da niti slučajno ni več tiste kemije, ki je med njima vladala na začetku zveze:

“Pogosto sta se zabavala in smejala, pa tudi seksala. Zdaj spita v ločenih sobah.” Bill je še dodal, da tudi takrat, ko se ne prepirata, Angie stalno kritizira svojega moža: “Pogosto ga kliče tudi po telefonu in se dere nanj. Brad gre takrat preprosto stran od telefona in vklopi prostorski zvok. Toda ona ne neha, kriči v slušalko toliko časa, dokler se kdo od zaposlenih ne oglasi in ji pojasni, da je šel Brad že zdavnaj stran.”