Angelina Jolie preboleva ločitev: Za njo je težko obdobje

Angelina Jolie preboleva ločitev: Za njo je težko obdobje (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
6. 3. 2017

Vse odkar je lani septembra vložila prošnjo za razvezo od igralca Brada Pitta, se Angelina Jolie ni veliko pojavljala v javnosti. 

V zadnjih februarskih dneh je dala svoj prvi intervju, in sicer za BBC News. Igralka namreč v Siem Reapu v Kambodži predstavlja svoj novi film Najprej so ubili mojega očeta, ki govori o življenju v tej kraljevini v času, ko je to vodil predstavnik Rdečih kmerov Pol Pot.

Prav zaradi filma je bila novinarjem na voljo tudi za prve intervjuje. A beseda se ni vrtela le okoli novega filma, temveč tudi okoli njenega zasebnega življenja. Igralka presenetljivo vprašanj na to temo ni prepovedala, temveč se je odločila, da prvič odkrito spregovori o razhodu z igralcem Bradom Pittom in o tem, kako je vplival nanjo in na življenja njunih šestih otrok.

Jasno je bilo, da ji je o tem bilo vse prej kot lahko govoriti, saj je ves čas komaj zadrževala solze. Povedala je, da prav veliko o tej temi ne želi govoriti, vseeno pa je izdala, da je bilo to obdobje zelo težko, a da so in tudi vedno bodo družina. Upa pa, da jih bo v končni fazi to vseeno zbližalo in okrepilo.

Igralka se zadnje mesece še bolj kot običajno posveča otrokom, nad katerimi ima trenutno tudi polno skrbništvo. Kljub govoricam, da naj bi se sestajala z Jaredom Letom, ostaja samska in pravi, da sta z igralcem le prijatelja.

T. A.