Angelina Jolie s 15 let mlajšim: Govorice o njeni novi zvezi očitno res držijo, ujeli so ju skupaj!

Angelina Jolie s 15 let mlajšim: Govorice o njeni novi zvezi očitno res držijo, ujeli so ju skupaj! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 9. 2021

Že odkar se je razšla z Bradom Pittom, je javnost nenehno ugibala, ali je v njenem življenju kakšen nov moški.

No, zdaj je ugibanj - vsaj za nekaj časa - očitno konec. Hollywoodsko zvezdnico Angelino Jolie so že večkrat opazili v družbi glasbenika The Weeknda, ki je kar 15 let mlajši od nje, a se očitno zelo pogosto družita. Tako poročajo tuji tabloidi, ki so lepi Angelini nenehno za petami.

Princ Harry in njegova Meghan sta bila videti tako zaljubljena, kot da se je njuna pravljica šele začela, samo poglejte ju!

Paparaci so ju ujeli, ko sta se odpravila na večerjo v znano restavracijo v Santa Monici, in to le nekaj mesecev po tem, ko so začele krožiti govorice o njuni romansi, ki pa je še nista uradno potrdila. Kot poročajo, to niti ni potrebno, saj naj bi veliko časa preživljala skupaj.

V restavraciji, ki sta jo obiskala, sta sedela v separeju oziroma v zasebnem delu, da ju nihče ne bi motil - ali pa mogoče opazoval. Prišla sta ločeno, a so ju paparaci kljub temu opazili. Restavracijo sta zapustila skupaj in se z avtomobilom odpeljala do glasbenikove vile. Slike, ki so ob tem nastale, si lahko pogledate tukaj.

Sicer so ju skupaj posneli že maja letos, prav tako v Santa Monici. Takrat sta po druženju odšla vsak v svojo smer, a njun odnos je v zadnjih mesecih očitno napredoval.
 
 
 

Priporočamo