Angelina Jolie s pretresljivim razkritjem: Zaradi Brada se je bala za varnost svoje družine

<strong>Angelina Jolie in Brad Pitt</strong><br />
Pisalo se je leto 2010, ko sta se Angelina in Brad še nasmejano potepala po svetu in obračala glave kot eden najlepših parov Hollywooda. Na valentinovo tistega leta se je Angelina odločila, da Bradu ne podari parfuma, Playstationa ali dvorca na Malibuju, ampak da bo ubrala malce bolj nekonvencionalno pot obdarovanja. Kupila mu je 200 let staro oljko, ki je bila potem zasajena na vrtu njunega francoskega dvorca Miraval. Oljka simbolizira mir in dolgotrajnost, Jolie pa jo je kupila od negovalne drevesnice na jugu Francije za bajnih 20.000 dolarjev (okoli 16.500 evrov). (foto: Foto: Juan Lobas) Foto: Juan Lobas
9. 9. 2021

Ločitev slavnega hollywoodskega para je bila finalizirana že leta 2019, a skrbniška bitka nad njunimi petimi mladoletnimi otroci še vedno traja. Brad je bil obtožen zaradi nasilja v družini, a so bile obtožbe pozneje ovržene. 

Angelina je vložila dokumente za ločitev le pet dni po tem, ko je Brad pod vplivom alkohola menda napadel njunega najstarejšega sina Maddoxa. "Nisem taka oseba, ki bi zlahka sprejemala odločitve. Rabila sem veliko moči, da se ločim od očeta svojih otrok," je že pred časom dejala v pogovoru za The Guardian.

Par ima sicer šest otrok: Maddoxa, Paxa (17), Zaharo (16), Shiloh (15) in 13-letna dvojčka Vivienne in Knox. Pravni boj glede skrbništva pa še vedno traja. Angelina je zdaj razkrila, da je ločitev zelo travmatična izkušnja, ki po svoje traja že desetletje.

Še ena velika težava v zakonu je bila ta, da je Brad sklenil sodelovati z z zloglasnim Harveyem Weinsteinom, za katerega Angelina trdi, da je nadlegoval tudi njo. V njegovem filmu je igrala, ko je imela 21 let, po tem pa ni več nikoli sodelovala z njim. "Bilo mi je zelo hudo, ko je Brad sklenil sodelovati z njim. To me je seveda prizadelo," je še dejala Angelina.

Dodala je še, da ji je, odkar traja boj za skrbništvo, težko govoriti o določenih temah, na vprašanje o tem, ali se je bala za varnost svoji otrok med zakonom z Bradom, pa je odgovorila, da se je bala za varnost svoje družine.