Angelina Jolie: Se bo preselila v Kambodžo?

Angelina Jolie: Se bo preselila v Kambodžo? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
15. 3. 2017

Angelina Jolie je odločena, da bo po razhodu od igralca Brada Pitta zaživela življenje na novo in očitno tudi daleč od ponorelega sveta

Igralka namreč načrtuje nakup 2,5 hektara zemlje v Kambodži, s katerim namerava razširiti posestvo, ki ga je kupila že leta 2002 in na katerem je pozneje zgradila počitniško hišo.

Za dodatno posest namerava ponuditi okoli 40 tisoč dolarjev, se pa šušlja, da naj bi v prihodnje na njem zgradila ekološko letovišče. Sicer ni znano, ali se bo Angelina v Kambodžo preselila za stalno ali bo tam le občasno.

Ne bi pa bila njena selitev nič nenavadnega, saj se igralka tam počuti zelo dobro. Ko je tam, z otroki veliko časa preživi v naravi, pogosto pa se odpravijo tudi na plavanje v bližnje tolmune. Sicer pa ima Angelina tudi kamboško državljanstvo, ki ga je dobila leta 2005 od kamboškega kralja Norodoma Sihamonija, ki ji ga je podaril v zahvalo za njen prispevek k ohranjanju narave v državi. Prav v Kambodži je igralka leta 2002 posvojila tudi svojega prvega otroka, sina Maddoxa.