Angelina Jolie se je slekla za naslovnico revije in priznala: "Zaradi Brada sem ostala v ZDA"

Angelina Jolie se je slekla za naslovnico revije in priznala: "Zaradi Brada sem ostala v ZDA" (foto: Profimedia) Profimedia
7. 11. 2019

44-letna igralka Angelina Jolie je razgalila svoje telo - in svojo dušo. Po nekaj napornih letih se je odločila iskreno spregovoriti o ločitvi od Brada Pitta in življenju s šestimi otroki.

Podrobnosti je razkrila v intervjuju za revijo Harper's Bazaar, prav tako pa se je slikala gola za naslovnico revije. Pozirala je ovita zgolj v prozorno tančico.

Prvič je spregovorila o posledicah, ki jih je pustla ločitev od Brada Pitta. Med drugim je razkrila, da je hotela zapustiti ZDA, a ker je Brad temu nasprotoval, je morala ostati. "Rada bi živela v tujini, to bom tudi storila, ko moji otroci dopolnijo 18 let. Trenutno moram biti v bližini njihovega očeta," pravi igralka.

Dejala je še, da je v zadnjih letih veliko pristala in da nosi vidne ter nevidne brazgotine. "Težje prenašam tiste nevidne. Življenje prinaša veliko sprememb. Včasih te boli, a včasih gledaš, kako boli tiste, ki jih imaš rad in ne moreš biti svoboden v tolikšni meri, kot to zahteva tvoj duh," je med drugim razkrila Angelina.