Angelina Jolie se v zahtevni vlogi mame samohranilke dobro znajde

Angelina Jolie se v zahtevni vlogi mame samohranilke dobro znajde (foto: Profimedia) Profimedia
11. 4. 2019

Ločitev je zahtevna reč, še posebej, če imata nekdanja zakonca otroke, ki jih je treba vzgajati in skrbeti za njih. To zelo dobro ve hollywoodska zvezdnica Angelina Jolie, ki se po ločitvi od Brada Pitta dobro znajde v vlogi mame samohranilke.

Angelina in Brad nista več skupaj od leta 2016, njuni biološki in posvojeni otroci pa so pri njej. Viri, ki so ji blizu, pravijo, da ima veliko zabavnih idej, kako čim bolje preživeti čas z otroki.

Čeprav njuna ločitev ni enostavna za otroke, se Maddox, Pax, Zahara, Shiloh in desetletna dvojčka Knox ter Viviene kar dobro znajdejo. Skupaj z mamo živijo v prostorni hiši, ki je vredna okrog 25 milijonov dolarjev, tako da jim prostora res ne manjka.

Angelina rada malce popusti otrokom, a ko gre za njihovo izobrazbo, ne pozna kompromisov. Skrbi tudi za to, da otroci potujejo po svetu in se znajo lepo vesti. Tudi Angelinin oče, Jon Voight, lepo govori o svoji hčerki in njeni skrbi za otroke: "Zelo je prisotna. Lepo je opazovati otroke, kako odraščajo. Ugotovite, kako vreden je čas in kako so naša življenja kratka."

Sicer pa se vsi otroci šolajo doma, Angelina pa poskrbi za to, da jih poučujejo odlični profesorji.

Priporočamo