Angelina Jolie še vedno nagaja Bradu in pri tem naj bi se izogovarjala na otroke!

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt (55 let) in Angelina Jolie (43 let) sta že preteklost in verjetno si nikoli več ne bosta podarjala daril, še najmanj za valentinovo. Ko sta še bila zaljubljena, pa je ona svojemu takratnemu soprogu kupila oljko, staro kar 200 let. Zanjo je odštela kar 12 tisoč funtov. Kupila pa mu je tudi otok za devet milijonov dolarjev. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, UPPA ENTERTAINMENT
22. 5. 2020

Pred 10 leti ni smel snemati ljubezenskih prizorov z drugimi igralkami, razen s svojo ženo. Tako se je odločila Angelina. Njeno "nagajanje" pa se kljub razhodu z Bradom ne konča. Tokrat so "orodje" prav njuni otroci.

Brad Pitt, ki je še pred zakonom z Angelino veljal za pravega hollywoodskega zapeljivca, ni smel imeti v času zakona z njo nobenih ženskih prijateljic, če jih predhodno Angelina ni "odobrila."

Očitno pa kljub temu, da več nista zakonca, igralka še vedno ne popušča, ko gre za razne omejitve in prepovedi za bivšega moža. Kljub temu, da več ne more določati, s kom se lahko druži, se je Angelina za uvajanje svojega diktata brezsramno poslužila prav njunih otrok, poročajo tuji tabloidi.

V zadnjem času se je pisalo o tem, kako Brad ni v času samoizolacije niti malo osamljen. Družbo mu je delala mlajša igralska kolegica Alia Shawkat, ki so jo paparaci večkrat ujeli, kako zapušča njegov dom.

To je Angelino očitno zbodlo v tolikšni meri, da je od Brada zahtevala, naj otroke drži stran od njegovih novih prijateljic ali ljubimk. Prav tako se je izvedelo, da niti Angelina noče prijateljevati z njimi. "Ni šans, da bi se spoprijateljila z osebo, s katero se druži Brad," pravi neimenovani vir.

Po vsemu sodeč hude krvi med njima očitno še ni konec.