Angelina Jolie spregovorila o boleči ločitvi od Brada Pitta: "Izgubila sem del sebe."

Angelina Jolie spregovorila o boleči ločitvi od Brada Pitta: "Izgubila sem del sebe." (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2019

Hollywoodska igralka Angelina Jolie je za francosko revijo priznala, da je bila ločitev od Brada Pitta izjemno travmatična in boleča.

Hollywoodska zvezdnika Angelina Jolie in Brad Pitt sta se ločila že pred tremi leti, igralka pa je v zadnjem intervjuju za francoski Madame Figaro iskreno priznala, da je bila ločitev za njo izjemno boleča.

"Ne vem, kaj me čaka in kakšna je moja usoda. Trenutno se nahajam v obdobju tranzicije, vračam se k svojim koreninam, ker sem deloma izgubila samo sebe," je dejala 44 letna igralka v pogovoru za francoski magazin Madame Figaro.

Ločitev je za njo še vedno boleča tema, o kateri ji ni lahko spregovoriti. "Bilo je zelo komplicirano, nisem se več spoznala, bila sem vsa majhna, nepomembna, čeprav tega nisem pokazala," je bila odkrita Angelina. "Bila sem globoko ranjena in žalostna, na drugi strani pa je bilo zanimivo zapluti v to čustvo ponižnosti in nepomembnosti."

Jolie ne skriva, da se je iz ločitve veliko naučila in da je bila to za njo velika lekcija. "To lekcijo zdaj predajam svojim otrokom, to idejo obnavljanja in to idejo o mogoči novi sreči. Morala sem spet odkriti srečo. Morda to na koncu pomeni biti človeško bitje. Ob vsem skupaj sem imela še nekaj zdravstvenih težav."

Ta izkušnja ji je pomagala, da se osredotoči na lepe stvari, ki jih ima v življenju. "Vse te stvari se uredijo in vam pomagajo, da ugotovite, kako ste srečni, ker ste živi," je še dodala Angelina, ki ne skriva, da svojo moč črpa tudi iz svojih otrok, ki jih neznansko obožuje.