Angelina na ves glas "udrihala" po Bradu, med sodno bitko je povsem izgubila živce

Angelina na ves glas "udrihala" po Bradu, med sodno bitko je povsem izgubila živce (foto: C.20Thc.Fox/Everett/Shutterstock Editorial/Profimedia) C.20Thc.Fox/Everett/Shutterstock Editorial/Profimedia
24. 11. 2020

Drama med nekdanjima zvezdniškima zakoncema se očitno bliža vrhuncu.

Sodna bitka med Angelino Jolie in Bradom Pittom glede skrbništva nad njunimi petimi otroki je očitno dosegla vrhunec in postala še bolj dramatična.

Z oskarjem nagrajeni Brad zahteva enakopravno fizično in pravno skrbništvo nad otroki, igralka pa bo na to pristala samo v primeru, da joj dovoli, da se z otroki preseli v Evropo. Na to Brad noče pristati, zaradi njegovega vztrajanja pa je Angelina med njunim zadnjim srečanjem povsem izgubila živce.

45-letna igralka je začela na ves glas vpiti nanj, kričala je, da ji nikoli ne bo odvzel otrok, poročajo tuji tabloidi. Misli, da ni v redu, da ima Brad - ko gre za otroke - enake pravice kot ona, je razkril vir, ki jima je blizu. Ne namerava sprejeti kompromisa in je pripravljena odšteti še več denarja za odvetnike, da bi dobila polno skrbništvo.

"Po tem, ko je kričala nanj, ji je Brad dejal, da ji ne namerava odvzeti otrok, a da ima kot oče pravico, da se druži z njimi," pravi isti vir in dodaja, da je Angelinin izpad spodbudila Bradova majhna zmaga na sodišču. Igralka je namreč zahtevala izločitev sodnika, ki vodi njun primer. Razlog? Domnevna povezanost z Bradovo odvetniško ekipo. A njena zahteva je bila zavrnjena.

Angelina je trdila, da Brad že vrsto let osebno pozna sodnika, a njegovi odvetniki so dokazali, da ga pozna tudi ona - šlo naj bi za istega sodnika, ki ju je leta 2014 tudi poročil. Prav Angelina naj bi na začetku njune bitke za skrbništvo zahtevala, da spor vodi prav ta sodnik.