Angelina Jolie in Brad Pitt se borita za skrbništvo otrok

Angelina Jolie in Brad Pitt se borita za skrbništvo otrok (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
2. 1. 2017

Ločitvena bitka Angeline Jolie in Brada Pitta se, kot kaže, še zaostruje. Par, ki se je razšel septembra, se namreč še vedno ne more dogovoriti glede skrbništva nad svojimi šestimi otroki.

Trenutno je skrbništvo še v rokah igralke, ki se z vso silo bori, da bi tako tudi ostalo. Igralec, ki ima pravico, da omejen čas preživi skupaj z otroki, a še to pod nadzorom psihologa, si želi skupnega skrbništva nad njimi. A kot kaže, bo pot do tja vse prej kot lahka, saj si Angelina tega vsaj za sedaj ne želi. Mediji namreč poročajo, da bi rada, da si Brad najprej uredi življenje, tudi zato je zaprosila, da se med bojem za skrbništvo Brada testira na droge in alkohol vsaj štirikrat mesečno. Še vedno tudi vztraja pri tem, da se igralec z otroki srečuje v prisotnosti terapevta. Bradu seveda to ni prav nič po volji, a vseeno je odločen, da bo naredil vse, da dokaže, da je primeren za skrbnika otrok.

Si je pa želel, da bi podrobnosti primera ostale skrite pred javnostjo, saj je vse več informacij prihajalo v medije. Da bi otroke zaščitil pred posledicami, ki jih prinese javna izpostavljenost, je prek odvetnikov na sodišču vložil prošnjo, s katero je želel primer zapreti pred javnostjo. Žal mu sodišče prošnje ni odobrilo, tako lahko pričakujemo, da bo v javnost žal pricurljajo še zelo veliko podrobnosti boja za skrbništvo nad njunimi otroki, kar zanje in za njihovo prihodnost zagotovo ni najboljša vest.

T. A.