Angelinini prijatelji naj bi za njo iskali dekle!

Angelinini prijatelji naj bi za njo iskali dekle! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2020

O ločitvi sanjskega igralskega para Angeline Jolie in Brada Pitta je bilo prelitega veliko črnila, številni pa niso skoparili z ne prav prijaznimi besedami na račun Angeline.

Za marsikoga je prav lepa igralka obveljala za vir težav, s katerimi se je soočal Brad. Na bivšo snaho naj bi bila jezna tudi Bradova mama.

Zato ne čudi dejstvo, da je pred kratkim Angelina potarnala, da se počuti osamljeno, saj jo moški imajo za pravo strupenjačo, zato pa si ne upajo pristopiti do nje. Zdaj pa se je tabloid Globe razpisal o tem, da naj bi se igralka odločila preiti na ženske. Vedno se je imela za biseksualno osebo, tako da ji izkušnje z ženskami od prej niso tuje.

Neimenovani vir je za Globe dejal, da Angelina meni, da je zveza z žensko bolj v njenem slogu, še posebej v trenutni fazi njenega življenja.

"Njeni prijatelji ji iščejo čustveno, normalno žensko, ki se lahko meri z njo na intelektualni in čustveni ravni. Zaveda se, da ima zanimivo življenje in da lahko ponudi veliko, zato si želi spoznati prav tako žensko," trdi vir.

Angelina se na te objave še ni odzvala. No, morda pa je njen molk dovolj zgovoren, kajne?

Priporočamo