Anne Hathaway noseča na snemanju, a za to ni vedel skoraj nihče!

Anne Hathaway noseča na snemanju, a za to ni vedel skoraj nihče! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Story
5. 12. 2020

V svojem zadnjem filmu Čarovnice se je hollywoodska zvezda Anne Hathaway preobrazila v strašno čarovnico, a le redki so vedeli, da je Anne pod neverjetnim make upom in kostumi igrala noseča.

“Mislim, da sem naredila to, kar naredijo številne ženske, če morajo delati in so noseče. Delo je bilo treba opraviti, in sem ga,” je o nenavadni situaciji spregovorila 38-letna igralka, ki je še dodala, da je za njeno nosečnost vedelo le nekaj ljudi, ki so skrbeli zanjo, zato je bila ta izkušnja nekaj posebnega.

Anne Hathaway

Anne že ima dva sinova z možem Adamom Shulmanom, s katerim se je poročila leta 2012. Anne je odkrito spregovorila o svoji neplodnosti in boju, da je sploh zanosila: “Preizkušnja, da sem sploh rodila sinova, mi je zlomila srce. Podpiram ženske, ki se znajdejo v podobni situaciji, in jim vedno znova sporočam, da niso same krive za to. Vem, kako osamljene so,” je še dejala.

Prvi film Čarovnice je bil posnet leta 1990, v njem je imela glavno vlogo Anjelica Huston. Film temelji na otroški knjigi Roalda Dahla. Posebna ekipa stilistov in maskerjev je potrebovala kar pet ur, da je Anne preobrazila v popolno čarovnico. Tisti, ki so že videli film, sporočajo, da je fantastična.

Nova Story že v prodaji

Story