Anne Hathaway se je sramovala, ker ni mogla zanositi!

Anne Hathaway in Adam Schulman
Prek skupnih prijateljev je igralka Anne Hathaway (36 let) spoznala svojega soproga Adama Schulmana (38 let). Bilo je leta 2008, poročila pa sta se štiri leta pozneje. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
6. 8. 2019

Slavni in bogati imajo podobne težave, kot jih imamo navadni smrtniki. To dokazuje tudi hollywoodska igralka Anne Hathaway, ki je opisala občutek sramu zaradi težav z zanositvijo.

Po tem, ko je pred kratkim na svojem Instagram profilu objavila novico, da je v veselem pričakovanju, je sklenila, da bo iskreno spregovorila o boju z neplodnostjo. Svojim oboževalcem je razkrila podrobnosti postopka, ki je bil zanjo zelo stresen.

"Tega občutka sem se zelo sramovala. Še posebej takrat, ko sem izvedela, da je neki drugi ženski uspelo, meni pa ne," je dejala v pogovoru za britanski Mail. "Dolgo časa sem obtoževala svoje telo, a to je bilo čisto zgrešeno. Tolažbo mi je prinašal pogovor z drugimi ženskami, ki so prestajale isto. Takrat sem vedela, da nisem sama," pravi igralka.

Hotela je sporočiti, da se tudi njena nosečnost ni zgodila zlahka. "Življenje na Instagramu se zdi zelo sproščeno, a to ni cela zgodba. S prikrivanjem žalostnega dela življenja povzročamo izolacijo in osamljenost žensk, ki imajo težave z zanositvijo," poudarja Anne.

Njena zgodba se je zaključila srečno - zdaj pričakuje svojega drugega otroka z možem Adamom Schulmanom, ki ji je bil v veliko podporo. Z Adamom sicer imata triletnega sina.