Anne Hathaway več ne skriva nosečniškega trebuščka!

Anne Hathaway in Adam Schulman
Prek skupnih prijateljev je igralka Anne Hathaway (36 let) spoznala svojega soproga Adama Schulmana (38 let). Bilo je leta 2008, poročila pa sta se štiri leta pozneje. (foto: Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní) Profimedia Profimedia, Splash - Aktivní
26. 7. 2019

Hollywoodska igralka Anne Hathaway pričakuje svojega drugega otroka, ki bo kmalu razveselil njo in njenega moža, Adama Shulmana.

Njena nosečnost se že približuje proti koncu, na svojem Instagram profilu pa je objavila sliko in hudomušen zapis: " Ni za potrebe filma."

Dodala je še: "Pustimo hec. Za vse tiste, ki se borite z neplodnostjo in prenašate ta pekel, vedite, da se nobena od mojih nosečnosti ni zgodila kar tako. Vsem pošiljam veliko ljubezni," je še zapisala igralka. Številni sledilci so jo ob tem zasuli z dobrimi željami.

Sicer pa Anne velja za osebo, ki ne govori pogosto o svoji zasebnosti. Njeno družinico je le redko mogoče videti v javnosti. Pred časom je dvignila nekaj prahu z izjavo, da je nehala piti alkohol zaradi sina. Dejala je, da ga je enkrat čisto mačkasta peljala v šolo, kar ji ni bilo niti malo všeč. Zato je sklenila, da bo v svoje življenje vnesla nekaj sprememb, vključno s tem, da se odpove alkoholu.