Ariana Grande razkrila, da se bori z boleznimi

Ariana Grande razkrila, da se bori z boleznimi (foto: Profimedia) Profimedia
19. 11. 2019

Pevka Ariana Grande ima že dlje časa zdravstvene težave, zdaj pa se je o tem razpisala še na Instagramu.

S svojo objavo je razžalostila številne oboževalce, a je končno razkrila to, o čemer se je že dolgo šušljalo - od maja, ko je morala odpovedati koncerte na Floriti. Do danes ni še povsem okrevala, največ težav pa ji povzroča boleče grlo. Zato tudi ne more peti več ur skupaj, kar bi sicer zmogla, če bi bila povsem zdrava.

Sprva so zdravniki Arianino stanje pripisovali alergiji, pa tudi psihičnim težavam. Pevka se bori s posledicami PTSP-ja, za katerim je zbolela po terorističnem napadu na njenem koncertu v Manchestru leta 2017. "Še vedno sem zelo bolna. Ne počutim se dobro še od zadnjega koncerta oktobra v Londonu. Ne vem, kako je to mogoče, a vrat in glava me zelo bolita. Morda sem zvenela dobro, a med zadnjim koncertom sem čutila močno bolečino in komaj sem dihala," je zapisala na Instagramu.

Bila je pri zdravniku, do naslednjega nastopa pa bo skušala zbrati vse moči, saj bi ji bilo hudo, če bi ga morala odpovedati. Poudarja, da ne ve, kaj se dogaja z njenim zdravjem in da mora to odkriti.