Schwarzenegger je pokazal novo dekle

Arnold Schwarzenegger (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
19. 2. 2014

Arnold Schwarzenegge je očitno pripravljen na novo ljubezensko razmerje, saj je po tistem, ko se je o zvezi med njim in fizioterapevtko Heather Milligan ugibalo od konca leta 2012, predstavil novo dekle.

Schwarzenegger je 66-letni igralec, ki je iz Hollywooda uspešno prišel na politični stolček. Dva mandata, od leta 2003 do 2011, je bil kalifornijski guverner. Sanjal je, da bi postal tudi predsednik, a ker se je rodil v naši sosedi Avstriji, je to po ameriških zakonih nemogoče. Njegov politični svet mu je ponujal vse, uspeh mu je bil zagotovljen na vsakem koraku, a njegov ljubezenski svet se je nepričakovano sesul v prah. Čeprav je bilo videti, da je njegovo življenje z Mario Shriver popolno, se je začelo šušljati o nezakonskem sinu.

Ločitev je bila šok

Mario Shriver je spoznal leta 1977 na teniškem turnirju. Skoraj eno leto je bil v razmerju z njo in frizerko Sue Moray, a mu je ta postavila ultimat. Odločil se je za novinarko Mario in leta 1986 sta se poročila. V zakonu so se jima rodili štirje otroci in veljala sta za enega najbolj zaljubljenih ameriških zvezdniških parov. Po 25 letih pa sta javnost šokirala z novico, da se ločujeta. Švarci je Mariji priznal, da ima nezakonskega otroka z nekdanjo služkinjo. Marija je spakirala kovčke in odšla iz skupnega doma v Brentwoodu.

V Kitzbühlu uradno predstavil dekle

A Arni je očitno pripravljen na novo ljubezensko razmerje, saj je po tistem, ko se je o zvezi med njim in fizioterapevtko Heather Milligan ugibalo od konca leta 2012, predstavil novo dekle. Na največji smučarski dogodek v Avstriji, kamor pride tradicionalno vsako leto, je tokrat pripeljal svojo novo boljšo polovico, ki je od njega mlajša 28 let.

Heather je bila videti nasmejana in sproščena ter je v nasprotju z velikim Terminatorjem, ki je bil videti, kot da bi ravno dobil nekaj injekcij botoksa, po ledeni podlagi kar skakljala. On je bil videti prav betežen in okoren. Arnold v Kitzbühlu še vedno dvigne veliko prahu in pijana mladina mu vpije: "I will be back!" A zvezdnik je tega vajen, saj se z varnostniki le zaščiti pred njimi, tistim prijaznim in nevsiljivim oboževalcem pa podari tudi avtograme in se z njimi fotografira.

Priporočamo