Arnold Schwarzenegger seksa petkrat na dan!

Arnold Schwarzenegger seksa petkrat na dan! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
13. 8. 2018

Legendarni igralec Arnold Schwarzenegger nima dlake na jeziku. Odkrito pove, da seksa petkrat na dan, da rad je meso in da nikdar ni poslušal kritikov. Očitno mu vse to dobro dene, saj je v odlični formi.

Kariera Arnolda Schwarzeneggerja (71), hollywoodskega igralca avstrijskega rodu, je res zavidanja vredna. Najprej je bil bodibilder, nato je postal odličen igralec in ne nazadnje je bil tudi guverner Kalifornije. Ima pet otrok. Zadnji sin je plod skoka čez plot s hišno pomočnico. To je bil tudi razlog, da se je po 25 letih razšel s soprogo Mario Shriver. Na začetku leta je imel nekaj težav s srcem in je končal v bolnišnici, a si je opomogel in tako ponovno dobre volje praznuje rojstni dan.

Mogoče zdaj ni več tako, a še pred nekaj leti naj bi Arnold svojo formo vzdrževal tudi s tem, da je seksal po petkrat na dan. Sam namreč zagovarja tezo, da je seks ključnega pomena za to, da je človek v dobri formi. So pa stvari iz njegove preteklosti, ki bi jih najraje pozabil, kot na primer to, da je kot mladenič nekoč poziral za neko gejevsko revijo After Dark. Malo je manjkalo, da ni tudi zaigral v gejevskem porno filmu. V 70. letih je užival steroide, takrat namreč še niso bili prepovedani. Njegov moto je bil, da je pač treba uporabiti vsa sredstva, da premagaš nasprotnika. Šel pa je tudi na plastično operacijo, tako imenovano genoplastiko, s katero so mu čeljust pomaknili nekoliko nazaj. Od hrane ima najraje biftke. Zaradi treningov je dolga leta meso konzumiral v ogromnih količinah. In če ste mislili, da mu je najljubša vloga v filmu Terminator, se motite, nekoč je dejal, da je to vloga v filmu Policist v vrtcu. Kakorkoli že, igralec se je vpisal v zgodovino in velja za živo legendo med zvezdniki Hollywooda.

Hollywoodski mišičnjak in nekdanji kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger je svoji soprogi Marii Shriver leta 2011 priznal, da jo je varal z Mildred Patricio 'Patty' Baena, ki je v domu Schwarzeneggerjevih delala kot hišna pomočnica. Da bi bila stvar še hujša, je z njo spočel otroka, ki se je rodil le nekaj dni po tem, ko je luč sveta ugledal njegov in Marijin prvorojenec. Shriverjeva je takoj zahtevala ločitev in se izselila iz družinske hiše. Kmalu zatem je tudi igralka Brigitte Nielsen razkrila, da je imela afero s poročenim Arniejem.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo