Ashley Cole: Imel je ljubico!

Vir: Lea
25. 2. 2010

Odkrita je identiteta 30-letne ženske, ki trdi, da je spala z nogometašem Ashleyjem Colom, in britanskemu Sunu je razkrila detajle njunih srečanj v hotelu.

Nekaj nogometnih navdušencev je objavilo njeno ime na internetu takoj po tem, ko se je njena zgodba znašla v medijih. Menda gre za tajnico nekega nogometnega kluba iz angleške prve lige. O tem priča tudi njena izjava, da želi ostati anonimna, ker se boji, da bo izgubila službo.

Ljudje na nogometnih forumih zatrjujejo, da je bila tajnica v zadnjih nekaj mesecih s še dvema zvezdnikoma angleškega nogometa, 30-letna skrivnostna dama pa je povedala, da je Ashley njeno številko dobil od svojega nogometnega kolega, njegovega imena pa ni hotela izdati.

Razkrila je še, da se je nekajkrat dobila z Ashleyjem v hotelu, v katerem so igralci bivali pred tekmo, in mu v sobo ‘tihotapila’ vino, on pa je bil prestrašen, da ga ne bi zasačila žena ali kdo od funkcionarjev kluba.

Vse te obtožbe so seveda močno zrahljale temelje njegovega zakona s pevko Cheryl Cole in govori se celo o ločitvi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri